Mărturie de împrumut între persoane cinstite și serioase

Mark as spam misclassified duplicated expired offensive

Satu-Mare - Berveni| Published date: 2020-05-12 12:21:18, Listing: 7244
Mărturie de împrumut între persoane cinstite și serioase
Expand gallery

Dragi prieteni de pe Internet, sunt Madame ARLETTE HUMER

Am fost victima multor escrocherii în căutarea mea specială de împrumuturi, precum și pe internet, prin site-urile de împrumuturi de pe Google, prin mărturiile împrumuturilor primite.
Cu toate acestea, este cu adevărat notoriu să contactăm că acest fenomen înșelătorie erodează încrederea în tranzacțiile online, cu toate acestea, nu este exclus să se încadreze pe oamenii fideli și cinstiți care ne oferă această finanțare, fără a ne solicita taxele anterioare enorme. pentru a ne agrava situația. Așa că am dat peste coordonatele unui om standardizat Olivier Denis în cercetările mele pe internet.
Acest domn mi-a dat speranță printr-un împrumut de 75.000 de euro pe care mi l-a acordat fără alte formalități financiare înainte de notificarea prin SMS-BANKING pe care banca mea mi-a trimis-o să îmi spună eficiența și primirea de fonduri în contul meu înainte de orice formalități administrative și financiare, vă rugăm să contactați acest domn dacă este necesar pentru a vă scoate din cap după disperarea cu banca sau în urma unei escrocheri suferite.

Adresa sa de e-mail: rainteauolivier1@gmail.com